SOBRE NOSALTRES

Rabós d'Empordà és un petit poble pintoresc català, situat al peu dels Pirineus. La seva localització és única - al cantó del riu Orlina on es pot trobar la tortuga de l'Albera - i la seva bellesa ambiental és excepcional. Aquí les vinyes s'han cultivat durant segles.

Les nostres vinyes són ecològiques, i per tant els nostres vins estan certificats com procedents de raïms que han crescut ecològicament. Es té gran cura per assegurar que la bellesa natural de l'entorn estigui capturada en els nostres raïms.

Els raïms són collits a mà, i seleccionem la data de collita segons la seva maduresa i complexitat. Això no només s'aconsegueix de l’anàlisi dels sucres, sinó que també ve de tastar els raïms i de la valoració del seu potencial per fer un gran vi.

Un cop s'ha fet la collita, els vins són fermentats extraient el màxim potencial dels raïms. Desprès de la primera fermentació, hi ha la fermentació malolàctica en barrils o en dipòsits d’acer inoxidable . A continuació, el vi es madura durant 12 i 18 mesos en barrils demi-muids de 500 litres, desenvolupant un equilibri entre els tanins i la complexitat de les aromes.

Quan estem satisfets amb la qualitat de la maduració i l'equilibri del vi, ens comprometem a fer la mescla final del vi. Sobre la qual embotellem i etiquetem el vi a mà.

Els vins s’elaboren a partir de les varietats Cabernet, Merlot, Garnatxa, Carinyena i Muscat. Aquests varietats produeixen vins potents, rics i complexes que expressen les seves arrels. Tenim gran cura d’assegurar les credencials ecològiques del vi i de minimitzar els additius naturals.

 

Des de la collita fins a l'embotellament, fem servir el nostre coneixement i els mètodes artesanals per a la seva elaboració.

Amb els vins de criança, us suggerim que decanteu el vi unes hores abans de la seva degustació i servir-lo a una temperatura ambient. Així, la expressió aromàtica amplia i es pot apreciar l’amplitud i complexitat dels tanins a la temperatura adient.

CELLER CASTELLÓ MURPHY

Carrer del Pont nº2, 17754, Rabós d'Empordà. 

Telèfon: +34 972563247  Mòbil: +34 660665964

castellomurphy@gmail.com

Avís legal       © 2020 Celler Castelló Murphy